Örömmel mutatom be nektek az Önismeret Képzési Programot, mely egy egészen új és egyedülálló szolgáltatás csomag, hiszen teljes mértékben személyre szabott programot dolgozok ki mindenki számára! Ami közös pont, az a befektetett idő, valamint – ennek függvényében – az Önmagadba fektetett összeg!

önismereti képzési program-4

Az Önismeret Képzési Program teljesen ÚJ és EGYEDI, így, ha szeptemberben jelentkezel rá, az elsők között lehetsz, aki elvégezheti ezt az egyedülálló Önismereti Tréninget!

Mi a neve a két  Önismereti Képzés Program típusnak?

onfejleszto-trening-mesterfokon

Mit tartalmaznak ezek a csomagok?

 

 1. Önfejlesztő Intenzív Önismereti Tréning Felsőfokon I.

 

Ez az intenzív, 3 hónapos Önismereti Képzés Program, mely tartalmazza:

 

 • Egyéni konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzeted, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél elérése az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a kezeléseken át a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Csupán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!
 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 3 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.
 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni ).

Online konzultáció (telefonon vagy Skype-on megállapodunk a részletekben, esetlegesen felmerülő kérdéseket megbeszéljük, illetve egyeztetjük az első konzultáció vagy kezelés időpontját).

 • A megbeszélt konzultációk, kezelések vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 10 héten keresztül).
 • Oklevél (névre szóló tanúsítvány, mely igazolja, hogy elvégezted az Önfejlesztő Intenzív Tréning Mesterfokon I. Önismeret Képzési programot.

 

2.

Önfejlesztő Intenzív Önismereti Tréning Felsőfokon II.

 

Ez a hosszabb, 6 hónapos Önismereti Képzés Program, mely tartalmazza:

 

 • Egyéni konzultáció (60 perc, melyben megbeszéljük, mi a jelenlegi helyzet, hová szeretnél eljutni, mi a konkrét cél az adott területen. Azt is megnézzük, hogy a módszerek közül melyek azok, amelyiket szívesen alkalmazod, és hogyan tudod beiktatni a mindennapi életedbe, hiszen a lehetőségeid széles skálán mozognak: egészen a konzultációktól kezdve a kezeléseken át a konzulens képzésekig minden lehetséges számodra! Pusztán azt kell kiválasztanod, hogy melyiket és milyen időközönként veszed igénybe!
 • Egyéni Önfejlesztő program kidolgozása (kidolgozom 3 napon belül számodra, hogy a 6 hónap hogyan épül fel, milyen formában és milyen időközönként találkozunk, illetve milyen módszert alkalmazunk az önismereti tréning során.
 • Egyedi ajánlat ( az ajánlat kiküldése, melyet írásban küldök el a számodra, hogy részletesen át tudd nézni )
 • Online konzultáció (telefonon vagy Skype-on megállapodunk a részletekben, esetlegesen felmerülő kérdéseket megbeszéljük, illetve egyeztetjük az első konzultáció vagy kezelés időpontját).
 • A megbeszélt konzultációk, kezelések vagy felnőtt képzések (előre egyeztetett időpontban 6 hónapon keresztül).
 • Oklevél (névre szóló tanúsítvány, mely igazolja, hogy elvégezted az Önfejlesztő Intenzív Tréning Mesterfokon II. Önismeret Képzési programot.

 

Kinek ajánlott elvégezni az Önismeret Képzési Program bármelyik típusát?

tudomany

 • Elsősorban azoknak ajánlom, akik MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS keretein belül kívánják fejleszteni önismeretüket, és képesek energiát, időt, pénzt fektetni Önmagukba.
 • Azoknak, akik egy olyan fokára szeretnének lépni az önismeretükben, ahol MESTERFOKON képesek FELISMERNI, KEZELNI és MEGOLDANI az életükben megjelenő helyzeteket, és tudnak élni a lehetőségeikkel.
 • Akik szeretnék fejleszteni azokat a képességeiket, erényeiket, melyek által minőségi életet élhetnek a mindennapjaikban, s ezáltal meg tudják teremteni azt a HARMÓNIÁT, EGYENSÚLYT, BIZTONSÁGOT, és STABILITÁST, melyre mindig is vágytak.
 • Akik SZERETIK A KIHÍVÁSOKAT, nem ilyednek meg önmaguk árnyékától, INNOVATÍVAK, valamint KÉPESEK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a saját életükért.
 • Akik szeretnék mindezeket elsajátítani, s ezáltal MEGTEREMTENI a PÁRKAPCSOLATUKBAN, a HIVATÁSUKBAN, az EGÉSZSÉGÜKBEN, azaz a MINDENNAPI ÉLETÜKBEN.
 • Akik számára a TUDOMÁNY és a SPIRITUALITÁS nem csupán összeegyeztethető, de együtt is működtetik.

Mennyibe kerülnek az Önismereti Tréning típusok?

onfejleszto-trening2

Hogyan tudok fizetni, és milyen ütemezéssel?

 

Átutalással, illetve készpénzben tudsz fizetni, mindkettő megoldható. A díjfizetés első ütemében az összeg minden esetben a választott Önismeret Képzési Program bruttó 30%-a. A fennmaradó 70%-ot egyéni megállapodás mentén tudod rendezni. Ezzel lehetőséged nyílik arra, hogy a számodra megfelelő, kényelmes ütemben tudd rendezni a fennmaradó összeget.

 

Milyen eszközökkel, módszerekkel találkozhatom az Önismeret Képzési Program keretein belül?

Az alábbi módszerekkel dolgozom –a Reconnective Healing® kivételével, mert az nem módszer, hanem maga a Kapcsolatteremtő Gyógyítás-:

 

 • ThetaHealing® -egyéni konzultációk, felnőtt konzulens képzések
 • Reconnective Healing® – egyéni kezelések
 • Business és Life Coaching – egyéni coaching terápiák
 • Points Of You™ – egyéni konzultációk

 

Személyesen vagy online is végezhető az Önismeret Képzési Program bármely típusa?

 

A felnőtt konzulens képzések, valamint az első személyes konzultáció kivételével online is elvégezheted bármelyik Önismeret Képzési Programot. Ezt menetközben is változtathatod, ha úgy kényelmesebb neked, mert a módszerek mindegyike lehetővé teszi, hogy kedvednek és lehetőségeidnek megfelelően vegyél részt a konzultációkon.

Ha jelenleg külföldön élek, akkor is elvégezhetem az Önismeret Képzési Program bármely típusát?

 

Igen, ez esetben, és CSAK ez esetben meg tudjuk oldani az első konzultációt is online, de a felnőtt konzulens képzéseket itt is személyesen lehet elvégezni.

Hogyan tudok jelentkezni?

 

 

 

 

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, melyre sem a fentikben, sem a weboldalalmon nem kaptál választ, kérlek írj nekem a fent megjelölt elérhetőségek egyikén!